Rulouri din carne de porc umplute cu Pancetta, in sos de ardei copti si rosii & ciuperci la tigaie

de Satisfyyourcravings in Porc, 31 Oct 2016 | 2764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 2 linguri otet balsamic
  • 500 grame rosii in bulion
  • 225 grame ardei copti. tocati
  • 4 bucati carne de porc (pentru snitele)
  • 12 felii Pancetta
  • 1/2 legatura busuioc sau salvie
  • 250 grame ciuperci proaspete, feliate
  • 1 lingurta mix de ierburi italiene (oregano, busuioc, rozmarin)
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc umplute cu Pancetta, in sos de ardei copti si rosii & ciuperci la tigaie:

Se incalzesc 3 linguri de ulei intr-o tigaie si se calesc ceapa si usturoiul. 

Se adauga otetul balsamic, apoi rosiile in bulion si ardeii copti, tocati si se gatesc 3-4 minute. Cu ajutorul unui blender vertical, se transforma totul intr-un sos omogen, se adauga sare si piper si se transfera intr-un vas pentru servit. 

Se aseaza bucatile de carne intre 2 bucati de folie si se bat cu un sucitor sau ciocan pentru snitele pana au o grosime de 1/2 cm.

Se indeparteaza folia alimentara si se aseaza felii Pancetta pe fiecare snitel, apoi frunze de busuioc sau salvie. Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Se presara cu sare si piper si se prajesc in 3 linguri de ulei, 3-4 minute pe parte. Se indeparteaza scobitorile si se transfera in vasul cu sos. Se adauga vinul in tigaia in care au fost prajite rulourile si se gateste pana se reduce usor si devine un sos lucios.

Se incalzeste restul de ulei si se calesc ciupercile, impreuna cu ierburile italiene, pana devin crocante. La final, se adauga sare si piper si se adauga in vasul cu rulouri. 

Se stropeste totul cu sosul de vin obtinut anterior si se presara cu frunze de busuioc/salvie

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc umplute cu Pancetta, in sos de ardei copti si rosii & ciuperci la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi