Rulouri din carne de porc

de stefy_a in Porc, 18 Dec 2016 | 2514 vizualizari

 

INGREDIENTE

(pentru 2 rulouri):

  • 2 buc. fleica (eu am avut file de porc)
  • kaizer - o bucatica mica
  • cascaval-o bucatica mica
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carnea de porc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Cascavalul si kaizerul se taie bucatele. Se pun fleicile in folie alimentara si se bat ca pentru snitele. Se condimenteaza pe ambele parti cu sare, piper si condiemente pentru porc. Se asaza peste ele bucati de kaizer si cascaval si se ruleaza cu grija.

Rulourile se invelesc in folie de aluminiu, se asaza intr-o tava si se dau la cuptorul incins in prealabil la 200 grade C, pentru 60 de minute.

Se servesc cu garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Untura din osanza de porc, pentru fursecuri