Carne de porc in sos de legume

de marcela1979 in Porc, 9 Feb 2014 | 8136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe albe
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina radacina
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 2 linguri bulion
  • 1 kg pulpa de porc
  • sare,piper
  • 25 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos de legume:

Carnea de porc se spala ,se taie cuburi si se pune la fiert.Se ia spuma ce se formeaza. Cand este fiarta carnea se scoate din apa.Legumele se curata si se toaca.Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si se pun legumele la calit ,inclusiv rosiile.Se pune apa in care a fiert carnea cat sa le acopere si se lasa sa fiarba inabusit.Cand sunt facute legumele se pun in blender si se fac sos.Se pune sosul pe foc si se adauga bulion,sare si piper.Se amesteca si se mai da un clocot.Carnea de porc se prajeste in putin ulei ,dupa care se pune carnea prajita in sos.Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc la cuptor cu orez si masline