Rulouri de vinete cu branza brie

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2013 | 2977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • branza brie pret de 30 -50 g
  • fasii de pulpa de rosie
  • sare
  • ulei de masline 20 g
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vinete cu branza brie:

Vanata se spala si se curata se coaja. Se taie felii subtiri. Se da cu sare, se stropeste cu ulei de masline si putina zeama de lamaie. 

Se pune la foc o tigaie antiaderenta. Cand incepe sa se incinga se pun feliile de vinete. Se tin cate un minut cel mult pe fiecare parte.

Feliile de vinete, odata pregatite se umplu cu branza brie taiata bucati potrivite si fasii de pulpa de rosii. Se ruleaza. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

atentie la vinete, sa aiba cat mai putine seminte..

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete cu branza brie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri Praga