Pui cu para

de Adinuta in Pui, 22 Noi 2009 | 4397 vizualizari

 

Aveam pui, aveam si pere. Si m-am gandit ca s-or intelege :)

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 para
  • o ceapa mica sau jumatate din una mai mare
  • cam o lingurita ghimbir ras proaspat
  • ulei
  • sos soia
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu para:

Pasul 1: Am spalat pulpele si le-am pus intr-un vas yena impreuna cu ulei, sos soia, piper, o lingurita de ghimbir ras si ceapa taiata pestisori. Am pus totul la frigider pentru o ora.

Pasul 2: Am dat la cuptor. Cam dupa 20 minute puiul era aproape gata. Am spalat para si am taiat-o felii subtiri. Am scos samburii. Apoi am pus-o peste pui si pe lateralele vasului si am dat din nou la cuptor pentru inca 10 minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu para" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Adinuta 1

25.01.2010, 16:57

dragos_corneliu, sunt sigura ca e bun si cu mere! Mie imi plac mult mancarurile cu fructe pentru ca nu ies neaparat dulci, dar aromate

epurasha2bb 1

27.07.2010, 15:20

si eu am facut si mi-a placut mult !

elena1988 1

08.02.2011, 10:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui