Bucatele de muschi le spalam si le tamponam cu niste servete.
Le batem cu ciocanul de snitele putin ,apoi le condimentam pe ambele parti cu sare si piper.
Ungem fiecare bucatica de carne cu putina pasta de tomate.
Asezam cate o feliuta ardei kapia si cate un fir de pastaie verde.
Rulam bine si prindem cu scobitori.
Ungem o tava de cuptor cu unt.
Asezam rulourile in ea.
Rosia o spalam si o taiem felii rotunde.
Aceste din urma ,le asezam peste rulouri.
Usturoiul il curatam,il taiem feliute si il imprastiem peste rulouri.
Amestecam pasta de rosii de casa cu pasta de gogosari si cativa stropi de apa si il turnam in tava.
Deasupra presaram putin busuioc,sare si piper.
Acoperim tava cu staniol(pe care il gaurim din loc in loc),apoi o dam in cuptorul incins.
Il lasam la o temperatura potrivita.
Cand rulourile sunt aproape gata,le descoperim si le mai lasam 10 minute pentru a prinde o crusta.
Cand sunt gata le scoatem din cuptor si lasam putin sa se racoreasca.
Ne punem pe o farfurie o portie de rulouri si servim!!!