Rulouri de peste cu legume la cuptor

de Julie in Peste, 4 Aug 2010 | 11673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. file de peste
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • sare, piper,vegeta
  • 50 ml vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de peste cu legume la cuptor:

Spalam si curatam legumele, apoi le taiem astfel: ardeiul gras si morcovul in betisoare subtiri, ceapa pestisori, dovlecelul in felii subtiri pe lungime.

Presaram  feliile de dovlecel cu sare si le calim 1-2 minute,in putin ulei, apoi le scoatem pe servete de hartie.

Ceapa, ardeiul si morcovul le calim 3-4 min. in o lingura cu ulei.Saram si piperam.

Spalam fileul de peste, il stergem bine cu prosoape de hartie, il saram si piperam apoi il taiem in bucati mai mici.

Formam rulourile astfel: asezam o bucata de peste, deasupra o felie de dovlecel , putin din amestecul de legume calite si rulam strans. Prindem cu scobitori.

Asezam rulourile intr-un vas de yena, in care am pus vinul ,o lingura cu ulei si putina vegeta. Dam vasul la cuptor pentru 30 min. Putem servi rulourile alaturi de salata de morcov.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de peste cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav aromat cu cartofi noi la cuptor