Pieptul de curcan se portioneaza si se bate ca pentru snitel.
Fiecare bucata am presarat-o cu condimente pentru curcan si le-am lasat de-o parte pana am preparat umplutura: am pus in robotul de bucatarie ciupercile proaspete, prazul, ardeiul gras, verdeata si cascavalul si le-am maruntit bine, am adaugat cimbru, sare si piper, dupa gust. Cantitatile se stabilesc in functie de cata carne aveti si dupa gust, de aceea nu le scriu...
Am intins compozitia pe bucatile de carne, am rulat si am fixat cu scobitori (sau se leaga cu sfoara) sa nu se desfaca. Apoi le-am asezat intr-un vas yena uns cu unt, am adaugat apa si de-asupra fiecarui rulou am pus un cubulet de unt. Am acoperit vasl cu folie de aluminiu, si am pus in cuptorul incins pt circa 30 minute, dupa care am indepartat folia si am mai lasat in cuptor sa se rumeneasca putin de-asupra.
Garnitura: cuscus si pepene murat.