Rulouri de bacon afumat cu crema de branza

de Ina in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2014 | 4326 vizualizari

 

Pentru ca imi ramasese crema de branza de la aperitivele cu somon, am pregatit si cateva rulouri de bacon afumat. Delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 200 g bacon afumat
  • 100 g branza topita cu smantana, simpla
  • 100 g branza cu smantana ( Fagaras )
  • marar maruntit
  • piper
Portii: 28
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de bacon afumat cu crema de branza:

Branza topita si  fagarasul  se mixeaza, apoi adaugam marar tocat si putin piper. 

Desfacem cu grija feliile de bacon afumat.

Cu posh-ul sau cu o lingurita ungem  cu crema de branza jumatate din fasia de bacon, apoi o vom rula de la capatul uns spre cel neuns, formand rulouri pe care le asezam pe verticala intr-un platou, singure sau alaturi de alte aperitive.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de bacon afumat cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (26)

Sim0na 1

03.01.2014, 11:25

Super arata!!

Valclaudia 1

04.01.2014, 10:03

Laura, sa-mi faci si mie un loc in portbagaj Ca prea ma tenteaza preparatele Inei elegante, apetisante, fine.....

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 09:36

arata minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]