Rulouri cu sunca si cascaval

de oana_pisicutza16 in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2012 | 31123 vizualizari

 

O reteta foarte buna si pe gustul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 16 Felii de sunca
  • 16 Felii de cascaval
  • Un ardei gras rosu
  • Castraveti murati
  • 2 oua
  • Faina
  • Ulei pentru prajit
  • Sare
  • Piper
  • Scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu sunca si cascaval:

Se pregateste sunca si feliile de cascavalul
Se taie ardeiul si castravetii pe lung
Se aseaza felia de cascaval peste cea de sunca
Peste ele se pune cate o bucata de ardei si una de castravete
Se formeaza o rulada care se prinde cu o scobitoare
Se bat ouale, se adauga sare si piper, se pune faina pana se formeaza o compozitie de consistenta aluatului de clatite
Se tavalesc rulourile prin aceasta compozitie si se prajesc in ulei incins
Dupa ce s-au prajit se scot pe un servetel de bucatarie ca sa absoarba surplusul de ulei


TIPS-URI

1

Se pot servi atat calde cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza si sunca