Rulouri cu sunca presata si branza Gouda

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Mar 2015 | 4207 vizualizari

 

Perfecte pentru micul dejun sau o gustare rapida.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame Branza Gouda sau cascaval
  • 150 grame sunca presata bio
  • 4 foi de aluat pentru Loempia (pot fi inlocuite cu foi de orez)
  • 2 lingurite de mustar cu miere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu sunca presata si branza Gouda:

Foile de aluat se decongeleaza, daca sunt congelate. 

Branza se taie cuburi mici. 

Se aseaza o foie de aluat cu unul dintre colturi spre noi. Se aseaza 1-2 felii de sunca presata aproape de centrul foii. Se aseaza cuburi de branza deasupra si se aduce cotul dinspre noi catre centru, acoperind umplutura, apoi coltul din stanga si cel din dreapta, avand grija ca umplutura sa fie complet acoperita de aluat. Se ruleaza o data, se unge aluatul cu putin apa si se continua rularea pana la capat. 

Se pot praji in baie de ulei pentru 5-7 minute pana devin aurii sau se pot unge cu ulei si se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute. 

Se consuma imediat impreuna cu mustarul cu miere.

TIPS-URI

1

Pot fi congelate si pastrate pentru 6 luni.

2

In imagini, varianta gatita la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca presata si branza Gouda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă