Rulouri cu spanac

de CARMENICA in Reteta de vedeta, 31 Ian 2010 | 9904 vizualizari

 

Este o reteta simpla,preparatul poate fi servit ca atare sau cu o garnitura,dupa gust si pofta !

 

INGREDIENTE

  • 4-6 fileuri de porc   
  • 2-4 morcovi fierti si taiati in doua sau in patru
  • 200 g spanac fiert si scurs
  • 2-3 oua fierte si taiate in sferturi
  • 100 g gogosar murat
  • sare,piper dupa gust
  • 100 ml vin
  • 50 ml ulei
  • cimbru,0 foaie de dafin

                                                                                             

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu spanac:

  • Se bat bine fileurile,cat mai intinse si se presara pe ele sare si piper.
  • Pe fiecare fileu se intind,pe lung ca o fasie,intr-o parte,spanacul,morcovul fasii,oul fiert unul langa celalalt,fasii de gogosar.
  • Se ruleaza fileurile cu atentie,iar ca sa nu iasa compozitia,pe lateral infigem scobitori
  • Intr-o tava cu putina apa si 100 ml vin,punem o foaie de dafin,putina sare si piper,putin cimbru
  • Fileurile pregatite,le punem in tava si le dam la cuptor  cam 25-30 min.
  • Dupa ce scoatem tava cu rulouri din cuptor,inainte de servire,scoatem scobitorile
  • Se taie in diagonala cu atentie,fiind calde se pot imprastia

TIPS-URI

1

In loc de spanac putem folosi orez

2

Fileul de porc poate fi inlocuit cu piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta Beurek cu feta si spanac - Reteta gustoasa si usor de preparat