Rulouri cu ficatei si prune uscate

de tibi_f in Ficat, 3 Apr 2012 | 4621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0,5 l lapte,
  • 500gr ficatei de pasare,
  • 7-800 gr muschi tiganesc,
  • 150 gr prune uscate,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline,
  • 100ml vin rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu ficatei si prune uscate:

Se pun ficateii in lapte ptr cca 30min, dupa care se scurg.

Se pregatesc bucatile de muschiulet tiganesc- sarat+piperat. Prunele se lasa in apa calduta cca 10-15min, dupa care se taie in jumatate. Dupa ce s-a scurs ficatul, se pune pe fiecare bucata de muschiulet , cate o bucata de ficat si o pruna uscata. Dupa ce s-a incheiat toata operatiunea si toate feliile de muschiulet sunt completate, se ruleaza muschiuletul cu grija si se prinde cu scobitori ca sa nu se desfaca. Se aseaza intr-o tava "tapetata" cu folie de aluminiu, se stropeste cu putin ulei de masline si cu putin vin rosu. Se introduce la cuptor (care a fost incins ) si se lasa cca 30-40 min la foc "lin"....Tot la 10 minute se scoate si se stropesc rulourile cu sosul lasat in tava .....a iesit super si la gust si ca aspect :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu ficatei si prune uscate" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Cris2711 1

10.04.2012, 16:41

apetisante rulourile

tibi_f 1

18.04.2012, 13:03

multum ptr aprecieri

babi5 1

20.12.2014, 11:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei inveliti in bacon, la cuptor