Rulouri cu branza si leurda

de Lau in Lasagna, 17 Mai 2015 | 4104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagna
  • 200 g telemea
  • 200 g cas
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ceapa verde
  • 1 legatura leurda
  • Sos de rosii
  • 700 g rosii la conserva
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • busuioc
  • ulei
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza si leurda:

Sosul de rosii-intr-o tigaie adaugam usutoiul tocat si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca pana devine transparenta,adaugam rosiile tocate impreuna cu sucul,restul de ingrediente si lasam sa fiarba cateva min(cca 5 min).Adaugam sosul in tava unsa cu ulei.

Foile de lasagna se fierb in apa cu sare(cat sa le putem rula)

Intr-un bol adaugam branza data prin razatoare,ouale.ceapa verde tocata si leurda calita in putin ulei,condimente dupa gust si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Pe fiecare foaie o ungem cu branza rulam si adaugam in sosul de rosii.Adaugam cascaval ras deasupra si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza si leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană