Rulouri cu branza sarata

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 16378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 400g branza telemea de oaie
  • 400g branza de vaci
  • 2 oua
  • ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza sarata:

File de placinta se lasa la dezghetat.

Branza telemea se rade si se amesteca cu branza de vaci.

Se adauga ouale si se amesteca bine.

Se intinde o foaie de placinta si se unge cu pensula cu ulei.

Se pune intr-o margine 3 linguri de compozitie.

Se indoaie foaia peste compozitie, se indoaie si marginile inauntru pe lungime ingustandu-se putin. (vezi foto)

Se ruleaza pe toata lungimea si se pune intr-o tava unsa cu ulei.

Cand sunt gata toate se ung cu ulei si se introduc in cuptorul preincalzit (30 minute) pana se rumenesc frumos.

Se mai pot unge cu ulei intre timp.

Se scot din cuptor si se servesc calde sau reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (21)

Ina 1

13.05.2011, 23:47

cate ruloruri ai mai facut?

Mihaela11_jo 1

14.05.2011, 22:26

Placinta mea favorita

MotanLaOale 1

16.05.2011, 10:05

multe multe

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cornulete cu carnati de bere