Rulouri aperitiv - Gustarea rapidă și delicioasă

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2024 | 104 vizualizari

 

Încearcă aceste rulouri grozave, ușor de făcut și foarte gustoase. Rețeta ideală pentru atunci când vrei să prepari o gustare rapidă.
Pentru aceste Rulouri aperitiv - Gustarea rapidă și delicioasă, ai nevoie de doar câteva ingrediente: aluat de pizza, cașcaval, șuncă, salam și ou.  

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Rulouri aperitiv - Gustarea rapidă și delicioasă:
  • 1 foaie aluat de pizza (sau aluat de casă)
  • 200 g  cașcaval sau mozzarella
  • suncă presată
  • salam uscat
  • 1 gălbenuș de ou
  • Semințe de mac
Portii: 9
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri aperitiv - Gustarea rapidă și delicioasă:

Cum se prepara Rulouri aperitiv - Gustarea rapidă și delicioasă:

 Poți folosi aluat de pizza făcut în casă, găsești rețeta aici.

  Desfă aluatul de pizza și întinde-l.

Rade cașcavalul sau mozzarella și presară-l pe toată suprafață aluatului. Adaugă feliile de șuncă și de salam uscat, apoi rulează strâns aluatul, sigiland bine marginea.

Cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit, taie rulouri potrivite. 

Pregătește tava de aragaz și pune hârtie de copt, apoi așează rulourile tăiate. Unge-le cu gălbenuș bătut și presară semințe de mac.

Coace rulourile în cuptorul preîncălzit, la 190 grade C, timp de 15-20 minute, până se rumenesc frumos.

După coacere, scoate tava din cuptor și lasă rulourile puțin la răcit, apoi servește-le cu poftă alături de un sos bun.  

Încearcă și rețeta de Ruladă cu cașcaval și bacon, un aperitiv foarte gustos sau rețeta de Rulouri cu gorgonzola.

Îți recomandăm și rețeta de Rulouri cu spanac și brânză.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv - Gustarea rapidă și delicioasă" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

oanapl

1104 puncte

mirela0911

1100 puncte

danakarin

806 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bruschete calde cu ciuperci si mozzarella