Rulouri

de AndreaE in Prajituri, 7 Ian 2014 | 6686 vizualizari

 

INGREDIENTE

Coca :

  • 200 ml apa
  • 50 ml ulei
  • 1 ou
  • 1 lingurita amoniac
  • 3 linguri zahar
  • coaja rasa de lamaie
  • 200 gr faina
  • ulei de prajit

Crema :

  • 1 l lapte
  • 1 cana zahar
  • 4 pachete budinca vanilie
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri:

Coca: se dizolva zaharul in apa , se adauga uleiul. Se pune oul , coaja de lamaie , amoniacul stins in otet si faina. Se face o coca elastica . Se intinde si se ruleaza pe formele de rulouri. Se prajesc in ulei incins.

Crema: se pune pe foc laptele cu zaharul. Cand s-a topit zaharul se adauga praful de budinca. Se amesteca pana se ingroasa . 

Rulourile se umple cu crema, cand s-au mai racit se presara zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (15)

claudiaO 1

08.01.2014, 08:51

bune ...eu le fac cu aluat de fioetaj si le umplu si crema de vanilie si frisca - juma/juma

diaconta 1

08.01.2014, 09:24

Si eu am forme de-astea de cornete,am incercat cu foietaj facut in casa dar s-au cam sfaramat,am sa incerc un aluat cum ai facut tu

laura_n 1

09.01.2014, 16:41

ce mult imi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu crema de vanilie - Reteta delicioasa pentru un desert crocant si bun