Rulou de pui cu cascaval si gogosar in otet

de Rocsi in Pui, 22 Sep 2010 | 6037 vizualizari

 

Am avut niste musafiri si am vrut sa fac ceva bun si nu foarte complicat...si a iesit ce va prezint acum.....

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui fara piele si os
  • o bucata cascaval
  • gogosari in otet
  • sare
  • piper
  • pentru garnitura:
  • un borcan ciuperci intregi
  • 1 lingura si jumatate ulei
  • putin vin alb
  • 1 lingura faina alba
  • o cana smantana
  • piper alb
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pui cu cascaval si gogosar in otet:

pieptul de pui se spala bine.

se tamponeaza cu un servet,apoi il taiem bucati mai mari .

fiecare bucata de piept se bate ca pe snitel ,dar nu prea tare ca sa il sfaramati.

le condimentati cu sare si piper.

cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

gogosarii ii taiem felii mai grosute.

pe fiecare felie de carne se pune cascaval ras ,apoi felii de gogosar.

se ruleaza strans si se aseaza intr-un vas yena,uns cu putin unt.

dupa ce am facut toate rulourile dam vasul in cuptor 40-50 min.

pregatim garnitura:

ciupercile le spalam si le taiem felii.

intr-o tigaie se pune uleiul la incins,apoi punem ciupercile.

le lasam 2-3 min pe foc ,apoi punem smantana.

dam cateva clocote ,apoi desfacem faina in putina apa si o turnam in tigaie dar printr-o strecuratoare.

invartim bine sa nu se fac cocoloasa .

adaugam si vinul alb,sare si piper.

mai dam cateva clocote si inchidem aragazul.

asadar rulourile sunt gata,iar garnitura e pregatita.

se ia o farfurie,se aseaza un rulou,deasupra se pune garnitura iar in rest decorati cum doriti.

pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pui cu cascaval si gogosar in otet" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume scazute