1. Tăiaţi roşiile, spălaţi şi tăiaţi frunzele de andivă; tocaţi ceapa verde.
2. Amestecaţi tonul RIO Mare scurs cu roşiile şi ceapa tocată, adăugând sare şi piper. Pe fiecare felie de vânătă, puneţi un pic din umplutură, presăraţi deasupra cateva frunze de andivă şi formaţi rulouri.
3. Puneţi rulourile pe un platou şi asezonaţi cu frunzele de andivă rămase, amestecate cu ulei.
Pentru mai multe informatii despre produsele RIO Mare si retete, accesati site-ul www.riomare.ro.
Tonul RIO Mare in ulei de masline cu aroma unica, inconfundabila a fost întotdeauna prima alegere în Italia. Calitatea superioară este garantată de controale stricte şi procese de curăţare extrem de amănunţite. Tonul este conservat adăugând doar ulei de măsline de calitate şi un vârf de cuţit de sare de mare. Ideal în toate reţetele, de la aperitive, salate proaspete şi apetisante, pana la feluri principale.
Tonul RIO Mare in suc natural - Ideal pentru cei care numără caloriile şi sunt atenţi la siluetă. Asigura un echilibru perfect între minerale, proteine şi vitamine, cu mai puţin de 1% grăsime. Este preparat doar cu apă, un vârf de cuţit de sare şi ierburi. Ideal pentru preparate proaspete şi uşoare, salate clasice sau mai creative îmbogăţite cu fructe proaspete şi uscate.
Pentru o gustare rapida la birou, alegeti Salatele cu ton RIO Mare!
Contin doar ton de cea mai buna calitate si ingrediente traditionale ale bucatariei Mediteraneene. Sunt delicioase servite alaturi de legume proaspete. Iata cateva sugestii:
- Salata de ton cu amestec mexican este recomandata celor care adora aromele intense! Fragezimea tonului este evidentiata de combinatia de legume tipic mexicane. Vei obtine un preparat delicios daca adaugi fasole verde, cateva rosii bine coapte si ceapa taiata in felii subtiri.
- Salata de ton cu porumb este perfecta pentru cei care prefera gustul delicat! Aroma intensa a tonului se combina perfect cu dulceata porumbului, prospetimea morcovilor si a boabelor de mazare. Devine savuroasa daca este servita alaturi de fenicul si anghinare taiate in felii subtiri.
- Salata de ton cu cous-cous – pentru cei care prefera aromele exotice, surprinzatoare! Pe langa ton si cous-cous, contine un mix echilibrat de legume delicioase: naut, morcovi, mazare, ardei rosu, ceapa si tomate. Este ideala consumata alaturi de vinete la gratar cu ulei de masline.