Rulada din resturi

de angyb in Prajituri, 13 Noi 2012 | 6873 vizualizari

 

Cand am pregatit tortul poseta http://www.bucataras.ro/retete/tort-poseta-38173.html mi-au ramas bucati de pandispan asa ca am zis sa nu le arunc si am facut o rulada

 

INGREDIENTE

  • pandispan
  • 6 piscoturi
  • 100 g unt
  • 100 ml apa
  • 2 linguri de zahar
  • esenta de rom
  • nuttella
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din resturi:

Tocam marunt pandispanul impreuna cu piscoturile

Topim untul si il turnam peste amescul obtinut.

Topim zaharul impreuna cu apa si il turnam peste amestecul de pandispan amestecandu-le bine. 

Amestecul obtinut il intindem pe folie alimentara si intindem deasupra nuttella.

Cu ajutorul foliei de plastic formam o rulada si dam la rece.

Decoram cu ciocolata sau daca doriti cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din resturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu Nutella si mascarpone-reteta nr. 150