Rulada din pui, la tigaie

de dantes in Pui, 5 Noi 2020 | 5111 vizualizari

 

O reteta gustoasa si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • Piept de pui 500 g
  • pesmet 50 g
  • oua fierte tari 2 buc.
  • usturoi granulat 5 g
  • boia ardei dulce 5 g
  • patrunjel verde 1 legatura
  • sare,piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din pui, la tigaie:

Fierbem ouale si le lasam la racit si tocam pieptul de pui cu masina de tocat carne.

Tocam marunt patrunjelul verde si il amestecam cu pieptul de pui tocat, pesmetul, usturoiul granulat si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Se amesteca foarte bine tocatura si se lasa sa se odihneasca 15 minute.

Taiati ouale in bucati mici, transferati jumatate din tocatura pe o coala de hartie de copt si modelati un blat dreptunghiular cu mainile umede.

Puneti jumatate din ouale maruntite intr-un strat subtire peste carnea tocata, apoi rulati carnea, o presarati cu boia de ardei si infasurati rulada in hartia de copt pe care o strangeti bine la capete. Formati astfel si a doua rulada.

Infierbantati tigaia si asezati in tigaie ruladele, turnati apa fierbinte, acoperiti tigaia cu un capac si lasati pe foc mic 30 minute. Dupa 15 minute, intoarceti ruladele pe cealalta parte.

Se poate servi ca atare s-au cu garnitura preferata.

TIPS-URI

1

Nu trebuie pusa multa apa fierbinte,circa 100 ml.ajunge.

2

Usturoiul granulat se poate inlocui cu usturoi proaspat pisat

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din pui, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu branzeturi, la cuptor