O reteta gustoasa si sanatoasa
Fierbem ouale si le lasam la racit si tocam pieptul de pui cu masina de tocat carne.
Tocam marunt patrunjelul verde si il amestecam cu pieptul de pui tocat, pesmetul, usturoiul granulat si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Se amesteca foarte bine tocatura si se lasa sa se odihneasca 15 minute.
Taiati ouale in bucati mici, transferati jumatate din tocatura pe o coala de hartie de copt si modelati un blat dreptunghiular cu mainile umede.
Puneti jumatate din ouale maruntite intr-un strat subtire peste carnea tocata, apoi rulati carnea, o presarati cu boia de ardei si infasurati rulada in hartia de copt pe care o strangeti bine la capete. Formati astfel si a doua rulada.
Infierbantati tigaia si asezati in tigaie ruladele, turnati apa fierbinte, acoperiti tigaia cu un capac si lasati pe foc mic 30 minute. Dupa 15 minute, intoarceti ruladele pe cealalta parte.
Se poate servi ca atare s-au cu garnitura preferata.
1
Nu trebuie pusa multa apa fierbinte,circa 100 ml.ajunge.
2
Usturoiul granulat se poate inlocui cu usturoi proaspat pisat