Cordon bleu cu legume sotate

de Sim0na in Pui, 30 Mar 2012 | 6766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 felii sunca presata
  • cca 50 g cascaval
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • legume congelate: morcov, mazare, fasole verde
  • 3 catei usturoi
  • 2 fire usturoi verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu legume sotate:

Pieptul de pui l-am impartit in 4 bucati, pe care le-am batut bine cu ciocanul ptr snitele. Le-am sarat si piperat si am lasat la rece ptr 1 ora. Cand carnea s-a condimentat, pe fiecare bucata de piept am pus o felie de sunca presata si un dreptunghi de cascaval. Am rulat bine. Fiecare rulou l-am dat prin faina, apoi prin ou si la urma prin pesmet. Am pus rulourile la prajit in ulei incins, la foc mic.

Legumele le-am fiert in apa cu sare pentru cateva minute, apoi le-am scurs si le-am sotat in putin ulei de masline in care am pus 3 catei de usturoi.

Am servit rulourile impreuna cu legumele, peste care am taiat rondele 2 tije de usturoi verde, si cu castravete murat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu legume sotate" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu