Pui la ceaun cu lamaie

de ianculubita in Pui, 6 Iul 2011 | 5035 vizualizari

 

Mi s-a facut pofta de puiul la ceaun pe care mi-l facea soacra mea;este adevarat ca nu are acelasi gust;eu nu am nici adevaratul ceaun de tuci,nici soba in care bagam de zor coceni de porumb sa se faca mai repede;cat despre lamaie,poate folositi si voi,daca nu,merita sa incercati;are o aroma si un gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 1pui
  • 1/2lamaie
  • 1pahar cu vin
  • 1capatana de usturoi
  • sare,piper,cimbru
  • branza
  • malai
  • 50ml ulei

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la ceaun cu lamaie:

Puiul curatat,portionat,spalat il pun in ceaun cu ulei si feliile de lamaie;dupa ce s-a rumenit adaug vinul,condimentez iar dupa ce s-a evaporat alcoolul,usturoiul pisat;dupa cateva minute se poate servi pe farfurie alaturi de branza rasa si mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la ceaun cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]