Rulada este foarte buna,dar pieptul de gasca nu il avem tot timpul la indemana,asa ca merge inlocuit cu piept de curcan sau pui.Rezultatul fa la fel de bun.
Preparam o omleta din: oua,ciuperci,cepa,ardei.
Ciupercile si ceapa tocate marunt se pun la calit in putin ulei.Adaugam ardeiul tocat si el marunt,sare si piper.Lasam sa se raceasca amestecul de legume.
Ouale batute se amesteca cu legumele si apoi se pun intr-o tava si se da la cuptor 10-15 min.Cand omleta este coapta,se lasa sa se raceasca in tava.
Pieptul de gasca se taie in felii .Se bat putin pentru a se intinde.Portionam carnea pentru a avea doua rulade egale.Pe o folie alimentara se aranjeaza carnea,se condimenteaza .Portionam omleta la marimea ruladei.Transferam apoi omleta peste carne si cu ajutorul foliei rulam strans.Fiecare rulada se impacheteaza in folie de aluminiu.Se pun in tava,adaugam vinul si apa si se dau la
cuptor pentru 60 min.
Scoatem rulada din folie si o transferam pe un platou.
Servim cu garnitura de cartofi piure.