Pateuri cu ciuperci şi carne

de Dana_Retetegg in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2011 | 7892 vizualizari

 

Pentru o masa rapida si gustoasa va recomand aceste pateuri cu ciuperci si carne.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj (800 gr),
  • 250 gr carne tocata porc + vita,
  • 5 ciuperci,
  • 1 ceapa,
  • patrunjel,
  • condiment pt carne,
  • 2 linguri de sos de rosii,
  • oregano,
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci şi carne:

Am pregatit intai umplutura din 300 gr de carne pe care am calit-o impreuna cu ciupercile maruntite in robot, ceapa, condimentele, sosul de rosii, patrunjelul si oregano. Am adaugat sare dupa gust si am lasat-o pe foc aproximativ 10 minute amestecand sa nu se prinda de tigaie.

Am decongelat aluatul apoi l-am intins pe masa si l-am taiat in patratele.

Pe fiecare patratel am pus umplutura in mijloc apoi am format pateurile (fie "triunghiuri", fie "carticele").

Le-am pus in tava pe hartie de copt si am lasat in cuptor aproximativ 10 minute.

Am servit cu salata de varza si vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci şi carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de pomana porcului