Rulada din maruntaie de porc cu ou

de asubana in Mancaruri cu carne, 20 Mar 2011 | 9054 vizualizari

 

Mie mi-a ramas compozitie de la cighir si am facut 2 rulade in tavile de la chec.

 

INGREDIENTE

  •     măruntaie de porc - se fierb si se dau prin masina dupa care se adauga condimentele.
  •     ficat
  •     rinichi
  •     plaman
  •     limba
  •     inima
  •     sare
  •     piper
  •     usturoi dupa gust tocat marunt
  •     4 oua fierte tari
  •     o bucată de franzelă - cam 200gr
  •     pătrunjel proaspăt tocat
  •     ulei, sare,
  •     codimente : enibahar, tarhon, mărar uscat, delikat



Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din maruntaie de porc cu ou:

Se face compozitia ca la cighir. Se intinde o folie si se ruleaza carnea, se tapeteaza cu marar verd, si se ruleaza pe 3 oua fierte.

Se de la cuptor intr-o tava tapetata sau in hartie de cuptor.Se face proba chibritului pentru a incerca sa vedeti ca e gata.Lasati sa se raceasca apoi portionati.

Nu faceti ca mine sa fiti curioase sa umblati la ea cand e fierbinte ca se rupe .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din maruntaie de porc cu ou" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muşchiuleţ de porc învelit în bacon cu cartofi dulci şi pere