Rulada din foietaj cu branza si carnat

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2013 | 3829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • 300 gr branza de vaci
  • 150 gr crema de branza cu marar
  • 3 carnati
  • sare
  • oregano
  • pt ornament ardei paprika si sos bolognese
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din foietaj cu branza si carnat:

Amestecam intr-n bol branza de vaca si cu crema de branza cu marar. Adaugam sarea si mararul.

Intindem aluatul de foietaj, punem peste el compozitia cu branza si peste branza intinsa punem carnatii taiati rondele

Rulam ca o rulada si dam la cuptor 40 minute

Se serveste si ca aperitiv

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din foietaj cu branza si carnat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Învârtită cu telemea de oi și mascarpone