Ruladă din carne tocată a la Panacris

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2014 | 5611 vizualizari

 

Tot a rămas ceva umplutură de la rulada din pulpă de pui, așa că am testat o altfel de ruladă;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • carne tocată amestec cca. 300 g.,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • usturoi 2-3 căței,
  • pesmet 2-3 linguri,
  • ou de rață 1 bucată,
  • boia dulce de ardei,
  • ceapă chives,
  • cârnați bănățeni 2 fire,
  • castraveti bulgărești 2 -3 bucăți,
  • morcov 1 bucată.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă din carne tocată a la Panacris:

Carnea tocată, se amestecă cu oul de rață, pesmet 2-3 linguri, usturoiul presat, sarea, piperul măcinat, boiaua de ardei și ceapa tocată mărunt, frământându-se energic, eventual cu mâna, pentru a se îngloba toate ingredintele. Pe o hârtie de pergament, se aplatizează amestecul de carne tocată, se așează artistic, castraveții, fâșii de morcov și cârnați bănățeni. Se rulează cu ajutorul hârtiei de pregament, apoi se închid la capete și se pun la copt, într-un vas termorezistent, cca. 35 de minute la foc mediu. Se servesc ca atare, sub formă de aperitiv sau fel principal alături de garnitura preferată. Spor și poftă! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă din carne tocată a la Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de stiuca