Rulada din carne tocata

de Lau in Porc, 26 Iun 2013 | 25675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • jumatate de paine veche
  • patrunjel verde
  • 1 capatana de usturoi
  • sare si piper
  • Umplutura 1
  • 150 g cascaval
  • ardei rosu
  • morcov
  • ciuperci
  • fasole verde
  • umplutura 2
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • 300 g legume mexicane
  • sunca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata:

Painea o inmuiem in apa si o scurgem bine,

Intr-un vas adaugam carnea,painea,si restul de ingediente,condimentam cu sare si piper dupa gust,

Pe o folie de aluminiu intindem 1/2 din compozitie(cu mana umeda sau cu sucitorul uns cu ulei)

Peste stratul de carne adugam cascavalul ras,legumele(fierte inainte) si cu ajutorul foliei rulam( avand grija ca sa nu rulam cu tot cu folie:))

Pentru a 2 rulada am fiert ouale in apa cu sare,

Legumele le-am fiert dupa care cu blenderu le-am pisat,am adaugat cascavalul ras si sare si piper dupa gust

Am intins un strat de carne pe folia de aluminiu,deasupra la carnea am intins un strat de legume,adaugam sunca taiata si ouale pe margine,cu ajutorul foliei rulam,

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]