Rulada din carne tocata

de Criss in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 21799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru amestecul de carne tocata:
  • -800 g carne tocata
  • -2 oua 
  • -2 felii paine inmuiata in lapte si stoarse
  • -2-3 bucati usturoi
  • -sare, piper, boia de ardei
  • -patrunjel verde
  • Pentru umplut:
  • -5 oua fierte tari
  • -2 castraveti murati taiati cubulete
  • -cascaval taiat cubulete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata:

Pe o folie de aluminiu intindem amestecul de carne tocata, asezam ouale, cascavalul si castravetii murati, rulam strans si punem carnea (fara folie!) intr-o tava unsa cu ulei.

Punem tava in cuptor si lasam pana se rumeneste rulada. Eu nu m-am uitat la ceas dar cred ca am lasat-o vreo ora.

Aceasta rulada de carne tocata se poate servi si cu o garnitura sau pur si simplu ca aperitiv.

Merge cu un pahar de bere alaturi. ;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Criss 1

12.01.2011, 10:03

Multumesc Miuta.

ELENI 1

06.02.2012, 12:42

arata intr-un fel de chiar ma trimiti pe frigu asta sa merg la market dupa carne tocata....vb cind ma intorc

Bya Ralu 1

06.02.2012, 13:00

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de omleta cu perlute si legume