Rulada din carne de porc cu omleta

de violeta30 in Porc, 7 Sep 2015 | 2959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de carne de porc (pulpa, spata)
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 rosie
  • 100 gr de costita
  • o jumatate de ardei rosu
  • 2 oua
  • ulei
  • condimente
  • cartofi in functie de tava si preferinta
  • 1 rosie feliata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc cu omleta:

Se bate carnea ca pentru snitele, se sareaza si se condimenteaza.

Intre timp taiem ceapa cat mai fin, ardeiul cubulete, costita si rosia la fel.

Punem la calit ceapa in 2 linguri de ulei, apoi ardeiul si lasam pana se inmoaie, dupa care adaugam rosiile si costita. Lasam sa scada bine amestecul si rasturnam ouale batute cu sare.

Avem grija sa nu rupem omleta cand o intoarcem.

Rasturnam pe o farfurie intinsa si lasam putin la racit. Taiem omleta in doua si punem cate o jumatate pe fiecare bucata de carne. Rulam cat mai strans si prindem cu ace speciale.

Pregatim patul de cartofi si asezonam cu felii de rosie, ulei, condimente si sare.

Introducem la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc cu omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de varza acra