Un aperitiv gustos si aspectuos, cu siguranta musafirii ar fi impresionati!
Transferam somonul afumat pe o folie alimentara exact asa cum este in pachet doar ca il intoarcem pe partea cealalta.
Frecam 200 gr crema de branza cu sare de mare si piper alb dupa gust. Dizolvam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugam jumatate din cantitate. Omogenizam si intindem crema deasupra somonului in strat subtire.
Scobim miezul de avocado, il stropim cu zeama de lamaie si il pasam cu o furculita astfel incat sa mai ramana si bucatele. Il amestecam cu cele 100 gr crema de branza ramase si asezonam cu sare de mare si piper alb.Adaugam cealalta jumatate de gelatina si omogenizam.
Intindem amestecul peste crema de branza.
Rulam strans cu ajutorul foliei si strangem bine la capete.
Dam la frigider pana se intareste si o taiem felii cu un cutit foarte bine ascutit.Stergem cutitul inainte de fiecare felie.
Decoram cu ceapa verde.
1
inainte sa taiati rulada o puteti introduce 10 minute in congelator ca sa se poata taia perfect