Rulada din piept de pui tocat cu ciuperci si cascaval

de ala_oancea in Pui, 25 Noi 2009 | 20479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne tocata din piept de pui
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • sare, piper, boia
  • patrunjel verde
  • pesmet
  • Umplutura:
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 5 ciuperci champignon mari
  • 1 ardei rosu
  • 100 gr cascaval afumat
  • sare, piper, boia
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui tocat cu ciuperci si cascaval:

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt, ouale, patrunjelul verde tocat, se condimenteaza si se adauga pesmet pana se obtine o compozitie ca de chiftele.
Pentru umplutura se maruntesc legumele si cascavalul, se condimenteaza si se amesteca bine.
Se imparte compozitia de carne in doua si se intind doua foi dreptungiulare pe folie de aluminiu. Se repartizeaza umplutura, se niveleaza si cu ajutorul foliei se ruleaza.
Se transfera ruladele in tava, pe hartie de copt si se coc aproximativ 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui tocat cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu porumb, ardei si piure, la cuptor