Ruladă de pui cu spanac

de elucubratiiculinare in Pui, 26 Mar 2013 | 3307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 200 g spanac decongelat și scurs
  • 4 felii de cașcaval
  • sare
  • piper proaspăt măcinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă de pui cu spanac:

Pieptul de pui se taie în două, apoi fiecare bucată se taie în două pe lungime, un pic mai mult de jumătate, nu de tot - nu vrem să obținem 2 bucăți, ci una mare subțire. Fiecare bucată de piept se pune în folie de plastic (așa se bate mult mai bine) și se bate bine cu ciocanul de șnițele. Condimentăm carnea cu sare și piper proaspăt măcinat. Pe o suprafață plană, întindem o folie de plastic, așezăm  pe ea o bucata de piept de pui, 2 felii de cașcaval și jumătate din spanacul decongelat și scurs bine. Rulăm bine și strângem bine capetele. Procedăm la fel și cu cel de-al doilea rulou. Punem apă la fiert într-o cratiță. Când începe apa să clocotească, reducem focul și punem rulourile în apă și fierbem pentru 20 minute. Când sunt gata, se scot din apă și se lasă 2-3 minute, după care se scot rulourile din folie. Se taie felii și se servesc imediat cu garnitura preferată. Eu am preferat o salată a la russe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci boieresti