,,Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale,,
Noua gama Delikat cuprinde 20 de noi variante de condimente : 6 mixuri (pui,porc,gratar,chiftele,cartofi,sarmale), 4 amestecuri de ierburi aromatice si condimente (ierburi si boia,ierburi si marar, ierburi italiene, ierburi de gradina) si 10 variante de mirodenii ( piper negru boabe,mustar boabe,boia de ardei dulce,boia de ardei iute, chilli, ienibahar,oregano, cimbrisor,rozmarin si maghiran). Ingredientele sunt 100% naturale, fara nicun aditiv alimentar adaugat. Sunt uscate natural, astfel ele isi pastreaza aroma si nutrientii. Aceasta noua gama are ambalaje atragatoare, care ofera informatii utile consumatorului, cum ar fi : continutul,modalitatea de utilizare,recomandari culinare si chiar curiozitati despre cultivarea ingredientelor sau tara de provenienta a acestora.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei.
Se adauga si cateii de usturoi, apoi ficateii condimentati din belsug cu sare, oregano, condiment pentru gratar si un praf de chilli si se pune o cescuta de apa.
Se lasa sa scada sosul, dupa care dam usor la blender ficateii cu tot cu sosul de ceapa si usturoi din tigaie (mai pot ramane si bucatele mai mari) si mararul.
Morcovul se curata si se pune la fiert.
Pieptul de pui se dezoseaza si se taie astfel incat sa obtinem o foaie (se poate pastra si pielea).
Se presara cu condiment pentru gratar, dupa care se intinde compozitia de ficat in care amestecam oul si morcovul tocat cubulete marunte, apoi rulam strans.
Se unge rulada cu putin ulei, se presara cun oregano si condiment de gratar, dupa care se pune in tava tapetata cu hartie de copt unsa si ea cu putin ulei.
Se da la cuptor la 200 grade C, cu ventilatie pentru 25 de minute.
Se raceste complet inainte sa se portioneze.
Se serveste cu garnitura la alegere.
Pofta buna!