Rulada de porc cu sos de smantana

de marinicayou10 in Porc, 11 Ian 2015 | 4369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cefe de porc mari, am avut eu,puteti face cu pulpa,muschi,etc
  • un carnat afumat mare
  • 4 lingurite de mustar
  • ardei gras
  • sare
  • piper
  • oregano
  • un pahar de apa
  • un pahar de vin
  • 6 linguri smantana grasa
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu sos de smantana:

Batem bucata de carne,ungem cu mustar,
sare si piper,punem carnacior si ardei gras,rulam si punem bucatile in tava unsa cu ulei de masline.

Adaugam sare,piper si oregano deasupra,vinul si apa si dam la cuptor. Cand este gata adaugam smantana,amestecam bine si mai lasam cateva minute la cuptor
Foarte simplu de facut si foarte bun
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc umplută cu carne tocată şi caşcaval