Rulada de hribi

de oana_d in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 9409 vizualizari

 

Se poate pregati cu orice fel de ciuperci aveti in casa si va place.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de hribi
  • 5-6 ouă
  • 3 cepe mari
  • o legătură de mărar
  • o legătură de pătrunjel
  • o legatura de asmatui
  • piper, sare.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de hribi:

Hribii se spala, se curata si se dau prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala se taie marunt si se caleste in ulei cu capacul pus.Se amesteca apoi ciupercile tocate cu ceapa calita, cu ouale intregi, cu verdeata tocata, sarea si piperul dupa gust. Trebuie să iasă un amestec moale, care să curgă ca un aluat gros, iar dacă amestecul nu e destul de moale, atunci adăugaţi puţină apă. O tavă de cozonac se unge bine cu ulei şi se tapetează cu hârtie de copt. Amestecul se toarnă în tavă şi se dă la cuptorul preîncălzit la foc potrivit 45-50 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

La Ancuta 1

29.11.2010, 13:37

ce buna trebuie sa fie

oana_d 1

30.11.2010, 09:31

poftiti la masa este un apritiv suuuper bun

housy, pe la noi se gasesc si la piata, dar sunt 20 lei/kg. Cei pe care ii avem noi sunt culesi de taica'meu care la cei aproape 77 de ani merge aproape zilnic vara prin padure dupa ciuperci, pt ca ii place foarte mult sa le culeaga el cu mana lui. Din fericire le cunoaste, si nu ia decat ceea ce cunoaste foarte bine.

elena1988 1

08.02.2011, 10:37

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci brune la cuptor