Nu stiam ce friptura sa fac de revelion. De Craciun facusem altceva si acum am facut aceasta rulada din piept de curcan foarte buna.
Din pieptul de curcan am ales 5 bucati maricele pentru snitele pe care le-am batut cu ciocanul in folie alimentara de plastic si bucatile de carne care au mai ramas aproximariv 200-250 g carne am taiat-o bucati si am calit-o cu prazul taiat marunt .Am tocat carnea dupa ce s-a racit putin, peste ea am pus ardeiul rosu si galben taiat cuburi mici,mararul si oul.
Am luat fiecare bucata de snitel pe care am sarat, piperat si tot pe fiecare am pus in margine cate 2 linguri din carnea tocata si am rulat am prins cu scobitori pentru a nu se desface ruloul. La fel am procedat cu toate cele 5 bucati. Am pus in tava ulei si am uns pe toate partile rulourile am pus si crengutele de cimbru, vinul si am dat la cuptor pana s-au rumenit.
Pofta buna