Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline

de Bucataras in Curcan, 24 Apr 2021 | 10935 vizualizari

 

Am pregatit o mancare buna, buna pentru azi: piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline. Din categoria rapid de facut, la tigaie si savuroasa de te lingi pe degete. 

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • 2 fire de ceapa verde, 2 fire de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca vin alb
  • 1 cana suc de rosii
  • 2 linguri capere
  • 4 linguri masline fara samburi
  • Condimente: Sare, piper
  • Patrunjel verde pentru décor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline:

Pregateste toate ingredientele:

Taie carnea de curcan in cubulete, ceapa si usturoiul toaca-le marunt.

Pune maslinele la desarat daca e cazul.

Incepe prepararea mancarii: Incalzeste tigaia, pune 2 linguri de ulei, adauga bucatile de curcan, amesteca si lasa-le sa se patrunda. Adauga ceapa si usturoiul taiate, sare si piper, apoi caperele.

Toarna acum si vinul alb, maslinele si amesteca. Pune si sucul de rosii si lasa totul sa fiarba cateva minute. 

Cand mancarea de curcan cu sos de rosii, capere si masline e gata presara patrunjel verde tocat pe deasupra si serveste. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan in stil asiatic