Ouale se mixeaza cu zaharul pana se topeste,apoi se adauga laptele si uleiul si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu cacaua si praful de copt si se incorporeaza in amestecul lichid.
Tava mare a aragazului se tapeteaza cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.
Un prosop de bucatarie se umezeste si se “lipeste” o hartie de copt pentru a se umezii si ea. Cand rulada este coapta se rastoarna peste hartia de copt si se ruleaza cu grija; se lasa sa se raceasca.
Crema:
Ciocolata rupta bucati se pune intr-o cratita impreuna cu frisca lichida si se pun pe foc mic pana se topeste ciocolata(amestecul nu trebuie sa fiarba). Se transfera intr-un bol si se baga la frigider pentru 30-40 minute. Cand este complet rece se mixeaza impreuna cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa.
Se desface blatul de rulada si se intinde crema(mai putin 3-4 linguri) apoi se ruleaza cu grija(fara hartie) si cat mai strans. Se imbraca in crema oprita si se presara fulgi de ciocolata.