Ce sa fie, ce sa fie? Ama trebaluieste prin bucatarie... Un aperitiv rapid, gustos si...frumos...
"Bunatati pentru colindatori"
Cascavalul il pui la fiert intr-o oala cu apa, cu ambalajul de plastic cu tot, pentru cca. 15 minute.
Desfaci ambalajul si asezi cascavalul moale pe folie alimentara, apoi il intinzi intr-o foaie de aproximativ 3 mm, cu ajutorul sucitorului sau cu mana, daca iti este mai usor (eu asa am facut...).
Cat timp fierbe cascavalul, tai cubulete mici ardeii si maslinele si amesteci crema de branza cu smantana, sare si piper dupa gust .
Dupa ce ai format foaia de cascaval, intinzi crema de branza si presari uniform ardeii si maslinele.
Rulezi cu grija, cu ajutorul foliei si formezi o rulada bine stransa pe care o dai la frigider pentru 3 ore.
Servesti taiata felii diagonale.
Pofta buna!
1
aperitive
2
rapid
3
festiv
4
ai grija ca bucata de cascaval pe care o folosesti sa fie cat mai plata, astfel risti sa nu se topeasca in intregime.