Carnea tocata se amesteca cu usturoiul pisat, ouale crude, patrunjel tocat, sare si piper. Pregatim doua folii de aluminiu mai maricele pe care se asaza feliile de bacon (vezi foto), 4 jos si 3 deasupra la fel ca in foto. Impletiturile se condimenteaza cu chili si sare, carnea o impartim in doua in mod egal.
Pe alta folie am intins carnea, apoi am ras cascaval si am rulat cu ajutorul foliei. Apoi am asezat usor ruloul (fara folie) intr-o parte a impletiturii de bacon. Urmeaza infasurarea cu ajutorul foliei, inchid capetele si rulourile obtinute (pentru ca vom prepara doua) le punem in tava cu apa pana la jumatatea rulourilor si le introducem la cuptor pentru 1 ora.
Scoatem tava din cuptor, desfacem capetele cu grija, dar sa ramana pe sub rulada, si le ungem cu amestecul obtinut astfel: intr-un vas se pun 2 linguri miere, 3 linguri sos soia, 1/2 lingurita chili si 1 lingurita sare. Se omogenizeaza si se ung suprafata si lateralele rulourilor, apoi le dam la cuptor pana se rumenesc.
Pofta mare!