Rulada cu spanac

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2013 | 4660 vizualizari

 

Sursa caietul cu retete

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 300 g spanac
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de sare

Umplutura

  • 300 g crema de branza
  • 2 linguri unt
  • 100 g sunca de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac:

Aluat-mixam albusurile cu un praf de sare,galbenusurile si mixam bine,adaugam spanacul(fiert inainte daca e proaspat)faina amestecata cu praful de copt.

Amestecam bine cu o lingura,turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Rasturnam cu grija pe alta foaie de copt cu fata in joc,rulam si lasam sa se raceasca.

Crema-mixam untul cu cream de branza,adaugam sunca de pui taiata cubulete si amestecam.

Desfacem rulada o ungem cu crema de branza si rulam din nou.

Invelim in folie alimetara si dam le rece 2 ore dupa care o taiem cu un cutit bine ascutit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv gargarite