Rulada cu somon afumat si spanac

de iuliana_florentina in Somon, 17 Feb 2015 | 7610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de aluat foietaj ( a cate 275 g fiecare )
  • 500 g spanac congelat
  • 200 g crema de branza (tip Philadelphia)
  • 100 g somon afumat
  • 1 ceapa mica
  • 2 oua
  • sare si piper
  • un galbenus (pentru uns )
  • seminte de susan albe si negre (pentru decor )
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu somon afumat si spanac:

Spanacul decongelat il stoarcem bine de lichid si il punem intr-un bol.Adaugam crema de branza,ouale,somonul tocat grob,ceapa tocata fin,sare si piper (nu exagerati cu sarea pentru ca somonul afumat contine si el destula :)) si amestecam pana se omogenizeaza .

Impartim compozitia de spanac in jumatate si o distribuim uniform peste cele doua aluaturi,rulam ,obtinand astfel doua rulade.Le ungem cu galbenus si le decoram cu seminte de susan.

Coacem 35-40 de minute la 220°C,pana se rumenesc frumos deasupra.

Servim calde sau reci ,pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu somon afumat si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (26)

dantes 1

19.02.2015, 07:03

Foarte buna!

simona72 1

19.02.2015, 09:07

Ce combinatie!

Bya Ralu 1

19.02.2015, 17:32

bine ai venit!arata perfect

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac