Rulada cu magiun de prune si nuci

de butoiaurora76 in Prajituri, 12 Sep 2012 | 4751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri faina + o lingurita praf de copt
  • 6 linguri zahar tos
  • o lingura apa fierbinte
  • un borcan mic gem de prune (al meu a avut 360g)
  • nuca macinata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu magiun de prune si nuci:

Se bat bine galbenusurile cu zaharul tos dizolvat intr-o lingura de apa fierbinte pana se fac crema. Separat se bat albusurile cu un praf de sare pana se intaresc ca o bezea. In crema de galbenusuri se toarna faina amestecata cu praful de copt, amestecand cu miscari de jos in sus. Aluatul obtinut se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Se pregateste un prosop umed si se rastoarna blatul scotand foaia de copt. Se ruleaza blatul lasandu-se la racit asa rulat. Cand s-a racit se desfasoara si se unge cu gemul amestecat cu nuca maruntita. Deasupra se presara zahar pudra vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu magiun de prune si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de capsuni si frisca