Rulada cu ciuperci am mancat la BuniMaria si mi-a placut foarte mult.Am hotarat s-o fac si eu.Si iata ca s-a ivit ocazia.Am avut musafiri care au apreciat-o foarte mult!
Aluatul lasat la decongelat.
Ceapa curatata ,spalata se toaca marunt se pune la calit pana devine sticloasa.
Se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile tocate .
Calim 7-8 minute,apoi adaugam sare si piper dupa gust.
Stingem focul si lasam la racit.
Dupa ce s-a racit compozitia ,adaugam 50 g. cascaval ras ,oul batut si mararul tocat marunt.
Pregatim o tava pe care o tapetam cu hartie de copt.
Intindem aluatul(eu il mai subtiez putin ,intinzandu-l cu sucitorul).
Punem compozitia de ciuperci,rulam si apoi il punem in tava.
Radem si restul de cascaval pe care-l presaram deasupra.
Dam tava la cuptorul incins la160 grade pane se rumeneste (20-25 minute).
Se portioneaza rece.
1
In compozitie se pot pune si alte legume radacinoase.
2
Pentru subtiat aluatul am folosit noua jucarie- sucitorul cu model