Rulada cu ghebe

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2015 | 5768 vizualizari

 

Rulada cu ciuperci am mancat la BuniMaria si mi-a placut foarte mult.Am hotarat s-o fac si eu.Si iata ca s-a ivit ocazia.Am avut musafiri care au apreciat-o foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 400 g. ghebe congelate
  • 1 ou
  • 100 g. cascaval
  • o legatura marar
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • aluat foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ghebe:

Aluatul lasat la decongelat.

Ceapa curatata ,spalata se toaca marunt se pune la calit pana devine sticloasa.

Se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile tocate .

Calim 7-8 minute,apoi adaugam sare si piper dupa gust.

Stingem focul si lasam la racit.

Dupa ce s-a racit compozitia ,adaugam 50 g. cascaval ras ,oul batut si mararul tocat marunt.

Pregatim o tava pe care o tapetam cu hartie de copt.

Intindem aluatul(eu il mai subtiez putin ,intinzandu-l cu sucitorul).

Punem compozitia de ciuperci,rulam si apoi il punem in tava.

Radem si restul de cascaval pe care-l presaram deasupra.

Dam tava la cuptorul incins la160 grade pane se rumeneste (20-25 minute).

Se portioneaza rece.

TIPS-URI

1

In compozitie se pot pune si alte legume radacinoase.

2

Pentru subtiat aluatul am folosit noua jucarie- sucitorul cu model

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Boccelute din foietaj umplute cu prosciutto si mozzarela