Ghiveci de legume 2

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2014 | 2933 vizualizari

 

Foarte gustos acest ghiveci insa imaginile lasa de dorit din cauza orei de pozare!

 

INGREDIENTE

  • o mana fasole galbena
  • 1-2 vinete mici
  • 2 rosii
  • 4 ardei picanti
  • un ardei verde
  • sare
  • piper
Sos :
  • 100 gr smantana 20 % grasime
  • usturoi
  • un castravete mic curatat si dat pe razatoare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume 2:

  1. Clatim legumele ;
  2. Vinetele le curatam de coaja si taiem feliute ; Condimentam cu sare si piper ;
  3. Rosile le taiem  felii ; Condimentam cu sare si piper ;
  4. Ardeiu il scobim de seminte si taiem cubulete ; Condimentam cu sare ;
  5. Ardeii iuti ii taiem marunt ;
  6. La fasole taiem colturile si rupem in 2 ;
  7. Incingem un gratar de aragaz si adaugam rosiile , vinetele , ardeii iuti si ardeiul verde , lasam la rumenit pe ambele parti si scoatem pe o farfurie ;
  8. Fasolea o dam la fiert in apa cu sare pana acesta devine moale ; Scurgem de apa si punem peste legume ;
  9. Condimentam dupa gust ;
  10. Curatam usturoiul , dam pe razatoare ; Adaugam peste usturoi iaurt  , castravetele maruntit , sare , piper si amestecam ;

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de legume