Spanac COS ( Ceapă- Ouă- Somon)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2013 | 4268 vizualizari

 

Deşi nu sunt bună prietenă cu spanacul gătit, în această reţetă, el completează armonios gustul acestui preparat.

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 30 grame somon afumat
  • 20 grame spanac
  • 1/4 ceapă roșie tocată mărunt
  • piper
  • ulei de măsline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac COS ( Ceapă- Ouă- Somon):

Ouăle se bat cu puțin piper și se toarnă într-o tigaie cu puțin ulei de măsline încălzit la foc mediu spre mic. Se lasă câteva secunde până când baza începe să devină fermă. Se adaugă somonul și ceapa, iar cu ajutorul unei spatule se învelește somonul în ou, amestecând ușor. Se adaugă spanacul și se mai gătește până când acesta s-a înmuiat. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac COS ( Ceapă- Ouă- Somon)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]