Mi-a venit mie o idee mai trasnita sa fac o rulada mai 'ciudata' ,gandindu-ma eu mi-a venit ideea sa fac o rulada cu bulinute.Spre surprinderea mea a iesit un desert minunat ,foarte usor si rapid de facut .Desi puteam sa pun un pic mai mult gem ,rezultatul orcum a fost unul pufos si foarte gustos :*.
Sper ca v-am facut curiosi si o sa incercati mica mea 'creatie'.
In primul rand am pornit cuptorul la 180 de grade .
Am pregatit tava cu hartie de copt.
Si m-am apucat de batut albusurile spuma .Dupa ce am intors castronul si spuma a ramas acolo ,am pus jumatate de cantitate de zahar si am batut foarte bine pana ce zaharul s-a topit am adaugat si cealalta cantitate de zahar.Cand tot zaharul a fost topit am adaugat galbenusele pe rand si am amestecat bine .A venit si vremea pentru faina si cum nu poate sa faca treaba de una singura am imprietenit-o cu praful de copt si am adaugat-o in compozitia de oua apoi am omogenizat totul.
Din aceasta compozitie am furat 2 linguri ,pe care le-am amestecat cu cacaoa . Cu acesta compozitie maro am facut punctulete pe tava ,iar mai apoi a venit avalansa cu cealalta compozitie mai blondina.Am dat tava la cuptor pt 15-20 de minute.Cand s-a bronzat domnisoara am rulat-o intr-un prosop curat si am lasat-o sa se racoreasca.
Dupa ce i-au trecut caldurile am umplut-o cu gem de prune (iubirea mea) si am infulecat impreuna cu familia mea in 5 minute .
Imi pare tare rau ca nu am facut prea multe poze .
POFTA BUNA!
1
Umplutura poate varia in functie de preferinte