Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Bucataras Monica in Prajituri, 11 Mar 2012 | 3245 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: rulada, retete Prajituri
Se bat ouale cu zaharul,apoi se pune faina.Se tine la cuptor cca.10 minute la temp.170 c. Apoi se unge cu dulceata si se ruleaza.
Eu dupa ce am rulat,am bagat intr-o hartie cu putina faina pentru a nu se crapa...
de bucatarasa 1
de MotanLaOale 8
de Rocsi 9
de marinicayou10 1
mamaieelena 1
bun
Alinutza80 1
rapid si bun
Sim0na 1
Trebuie sa fie bun!
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 17:39
la 16:35
de Bucataras 6
la 09:23
ieri la 20:40
pe 15.11 la 09:29
6 comentarii
de laura_n 7
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
6 voturi
vasimur
MotanLaOale
Caty
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!